Gradska groblja Viktorovac Sisak

 

Gradska Groblja Viktorovac, osnovana su 1998. godine odlukom Gradskog Vijeća. Osnivači su Grad Sisak i Komunalac d.o.o., danas je jedini vlasnik Grad Sisak.

Sjedište društva je u ulici Antuna Grahovara 2 gdje je bio smješten veći dio zaposlenika, dok su računovodstvo i financije bile smješteneu ulici Ivana Fistrovića u prostorijama Komunalca.
Otkupom zemljišta za proširenje groblja Viktorovac otkupljena je i stambena kuća koja je uređena za smještaj uprave društva i računovodstva i financija, tako da od mjeseca svibnja 2000. godine svi zaposlenici se nalaze u jednom sjedištu društva. Broj zaposlenih prilikom osnivanja društva iznosio je 21 radnik. Djelatnost društva je bila obavljanje pogrebne i prateće djelatnosti, održavanje groblja i krematorija, rezanje, oblikovanje i obrada kamena. Organizacija društva je postavljena u dvije radne jedinice i jednu službu, i to :
- RJ - pogrebni poslovi i održavanje
- RJ - zajednički i opći poslovi
- RJ - ekonomsko-financijski poslovi

Temeljem Zakona o grobljima i Odluke o grobljima Grada Siska upravljanje svim grobljima Grada Siska vrši trgovačko društvo Gradska Groblja Viktorovac d.o.o., tako se od 1999. god. pa do zaključno 2005. god. preuzelo upravljanje na10 od ukupno 13 prigradskih groblja.
Danas trgovačko društvo Gradska groblja  Viktorovac zapošljavaju prosječno 55 radnika  i pruža sve usluge iz svoje osnovne djelatnosti na grobljima Grada Siska.

NADOLAZEĆI SPROVODI

VIKTOROVAC- 04.08..2020. utorak

pok. Elvira Furlan u 10:00 sati

pok. Milan Gledić u 11:00 sati

pok. Slavko Šimić u 12:00 sati

 

 

GUŠĆE 04.08.2020., Utorak

pok. Magda Žarinčić  u 10:30 sati

KOMAREVO 04.08.2020., Utorak

pok. Kata Brodarac u 12:30 sati